19. januar 2018 - 20:00
Del det på:

Uge 4: Fællestur på vinterfjeld | Espedalen Fjellstue | fredag, 19. januar 2018

Besøg den venlige vildmark i Espedalen. Tag dine studiekammerater og venner med på vinterferie og oplev vinterfjeldet på langrendsski eller snesko, med hyggelige aftener i den varme pejsestue.

Turen går til Espedalen Fjeldstue, som ligger ved Langsua Nationalpark blot én time nord for Lillehammer i Norge. Terrænet er generelt blødt og rullende, så der er noget både for begyndere og øvede.

Espedalen er et stort fjeldområde mellem Valdres og Gausdal og har et let kuperet terræn med masser af gran-, fyr og birkeskov, samt højfjeld. Der er både maskinepræpareret dobbeltspor, enkle scooter-løjper og uanede muligheder uden for sporene. Tættere på naturen kan man ikke komme.

Der vil være et udvalg af aktiviteter hele ugen med underviser/turleder, men det vil også være muligt at tage på ture på egen hånd. I løbet af ugen vil der være mulighed for at få undervisning i langrendsteknik, komme på snehuletur, højfjeldsture, topture, overnatningsture i telt, hytte og meget mere. Derudover vil der et par af aftenerne være mulighed for at deltage på nogle oplæg om navigation om vinteren, skredfare og sikkerhed. Vi skal selvfølgelig også have en filmaften i stedets pejsestue.

INKLUSIV I PRISEN:
- Transport fra Odense eller København til Espedalen Fjellstue
- Overnatning i 2-4 pers. værelser med eget toilet og bad.
- Fuldpension på Espedalen Fjellstue
- Aktiviteter hele ugen

PRIS: DKK 4200,- pr pers.
kommentarer
  • Husk at den officiel tilmelding foregår på Nordisk Friluftskompanis hjemmeside (https://nordiskfriluftskompani.dk/rejse/faellestur-paa-vinterfjeld/) inden 10.dec. Glæder mig SÅ meget til at skulle på tur med jer 😍🇧🇻️😊🤣 #merefjeldogski #hyggeiEspedalen #jatilsne #detblirsåsjovt #udpåturaldrigsur
  • Vinteren er godt på vej! Tilmeldingsfrist d. 10. dec :-)
  • De første tilmeldinger er kommet :) :D Det bliver en fantastisk hyggelig og social tur, så tøv ikke med at få jer tilmeldt - og tag endelig din studiekammerat med!! #merefjeldogski #hyggeiEspedal #udpåturaldrigsur
  • Få programmet i en printervenlig version her :-)
  • Er Fællestur på Vinterfjeld for alle - selvom man aldrig har stået på langrend før? Eller ski i det hele taget? En af nybegynder sidste år og skriver følgende: Uerfaren, nervøs og spændt.. Det er vist tre ord man godt kan bruge omkring min mavefornemmelse inden jeg tog afsted på langrend sidste år i januar. 😅 Jeg stod en måned inden afgang uden erfaring, skitøj, udstyr eller lignende, samt med et kæmpe spørgsmålstegn til hvordan jeg skulle klare denne tur. Jeg lånte mig frem til skitøj, en lækker varm sovepose og et godt liggeunderlag, hvilket jeg blev rigtig glad for 👌🏼 Jeg fortryder på intet tidspunkt jeg tog afsted, jeg kom på 2-3 topture oppe i fjeldene med en mildt sagt uvurderlig udsigt, snehuletur, isfiskeri og sovede i sæterhytter. Jeg frøs, jeg blev presset, jeg grinte, blev grinet af, men jeg blev også bedre og bedre, og endte med rent faktisk at få lidt teknik i benene. Det var en super fed tur, og alle kan være med, og med det sagt mener jeg alle. Der er plads til leg og spas, også for dem som ikke har prøvet det før, og man kan selv vælge til eller fra, og tålmodighed fra instruktører og dem omkring en er der masser af, samt der er masser af hjælp at hente! Det skal også siges at jeg aldrig har stået på alpin, så bare det at få ski under fødderne var en udfordring, men også én alle vil kunne klare og få en mega fed oplevelse ud af! En tur der klart kan anbefales, og som også er meget mere end "bare" en tur på ski. ✌🏼⛷❄️ Så bare få jer tilmeldt og få en virkelig fed oplevelse med i bagagen #udpåturaldrigsur
  • Sneen er kommet til Espedalen, så du kan roligt begynde at glæde dig til ski under fødderne i uge 4 🙂
  • Se billeder fra sidste års tur her: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1555502971175350.1073741833.1442524202473228&type=1&l=7825d2e47c
  • Husk infomøde i dag kl 14. Jeg forsøger at strikke en lille kage sammen til de besøgende 😁👋🏼 Det foregår på Sdu Campusvej i lokale u166 (nye bygning ved siden af ostebygningen). Hvis man ikke kan komme, kan alle spørgsmål smides i min retning. Vi ses! God tirsdag!
  • ***Infomøde Tirsdag d. 10/10 kl 14-15 på Syddansk Universitet Odense*** Emil Høstrup kommer og fortæller mere om turen :-)
  • LÆS HELE PROGRAMMET HER: https://nordiskfriluftskompani.dk/rejse/faellestur-paa-vinterfjeld/