19. januar 2018 - 20:00
Del det på:

Uge 4: Fællestur på vinterfjeld | Espedalen Fjellstue | fredag, 19. januar 2018

Besøg den venlige vildmark i Espedalen. Tag dine studiekammerater og venner med på vinterferie og oplev vinterfjeldet på langrendsski eller snesko, med hyggelige aftener i den varme pejsestue.

Turen går til Espedalen Fjeldstue, som ligger ved Langsua Nationalpark blot én time nord for Lillehammer i Norge. Terrænet er generelt blødt og rullende, så der er noget både for begyndere og øvede.

Espedalen er et stort fjeldområde mellem Valdres og Gausdal og har et let kuperet terræn med masser af gran-, fyr og birkeskov, samt højfjeld. Der er både maskinepræpareret dobbeltspor, enkle scooter-løjper og uanede muligheder uden for sporene. Tættere på naturen kan man ikke komme.

Der vil være et udvalg af aktiviteter hele ugen med underviser/turleder, men det vil også være muligt at tage på ture på egen hånd. I løbet af ugen vil der være mulighed for at få undervisning i langrendsteknik, komme på snehuletur, højfjeldsture, topture, overnatningsture i telt, hytte og meget mere. Derudover vil der et par af aftenerne være mulighed for at deltage på nogle oplæg om navigation om vinteren, skredfare og sikkerhed. Vi skal selvfølgelig også have en filmaften i stedets pejsestue.

INKLUSIV I PRISEN:
- Transport fra Odense eller København til Espedalen Fjellstue
- Overnatning i 2-4 pers. værelser med eget toilet og bad.
- Fuldpension på Espedalen Fjellstue
- Aktiviteter hele ugen

PRIS: DKK 4200,- pr pers.