16. desember 2017 - 14:00 inntil 15:30
Del det på:

Машин први пакетић | Trikkehallen på Kjelsås | laurdag, 16. desember 2017

Драги родитељи,

У госте нам долази Градско позориште ”Јазавац” из Бањалуке са дечијом представом ”Машин први пакетић”. Ово позориште је већ једном гостовало код нас у децембру 2016. године. ”Машин први пакетић” је новогодишња представа за децу у којој ће, наравно, бити и Деда Мраз. После представе, он ће деци делити поклоне и сликати се са децом, али на родитељима је да припреме пакетић и јасно га обележе именом детета. То је пракса коју смо ”преписали” од искусних дечијих позоришта. Цена карте је 100 круна и за децу и за родитеље. Удружење ће обезбедити професионалног фотографа, а фотографије са Деда Мразом (и остале) се неће наплаћивати. После представе ћете моћи да их добијете у електронском формату.

МАШИН ПРВИ ПАКЕТИЋ

Деда Мраз, са својим ирвасима, кренуо је на пут по свијету да доброј дјеци донесе пакетиће. Једна Маша по цијели дан само се дури и кмези. Најчешћа ријеч коју је Маша изговарала, била је – „нећу“. Забринути родитељи размажене дјевојчице Маше траже помоћ мађионичара Мише да научи Машу лијепом понашању, како би први пут добила свој новогодишњи пакетић. Помоћу својих помало шашавих „трикова“ и чаробне гитаре Миша успјева да помогне Маши.

ДОДАТНО ИЗВОЂЕЊЕ ПРЕДСТАВЕ

Сала има 80 места за седење и додатних 20-ак места на струњачама. У питању је сала за дечије представе. Места нису нумерисана, а један део малишана имаће могућност да седи између гледалишта и бине, тик уз глумце. Уколико се термин у 14ч распрода, додаћемо још један термин у 17ч. Удружење мора платити свако извођење појединачно, па зато молимо све заинтересоване да што пре резервишу своје место, како бисмо имали времена да евентуално закажемо други термин.

За све додатне информације, можете писати на .
kommentarer
  • Још само 10 карата је остало за извођење у 17ч дечије новогодишње представе ”Машин први пакетић”. http://serbian.no/product/masin-prvi-paketic-17c/
  • Da i mene zanima za koji uzrast je predstsva i koliko traje??
  • Још четрдесетак карата је остало. Молимо све који су сигурни да ће доћи, да што пре купе карте, како бисмо имали довољно времена да планирамо друго извођење представе истог дана од 17ч и на тај начин омогућили већем броју деце да дођу и виде представу. Иначе, тренутно има неколико заинтересованих за каснији термин, који због српске школе нису у могућности да дођу у 14ч. Њих ће вест о додатном извођењу представе сигурно обрадовати. http://serbian.no/product/masin-prvi-paketic/
  • А ово ће бити наш Деда Мраз (Драгослав Медојевић у улози Деда Мраза)!
  • Za koji uzrast je teatar? Ima li smisla voditi bebu od 16 meseci? Da li je i karta za odrasle 100 din?
  • Konacno!!!!!! :))))
  • Изглед сале, гледалишта и струњача за најсмелије